Βιογραφικό

Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Γρηγόρης Δ. Κατσούλης γεννήθηκε το 1975 στον Πειραιά.

Είναι απόφοιτος της Ιωνιδείου Προτύπου Σχολής Πειραιά από την οποία εισήχθη μέσω Πανελληνίων εξετάσεων στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μετά την απόκτηση του Πτυχίου Ιατρικής και την εκπλήρωση της υποχρεωτικής υπηρεσίας του στο ΠΙ Κάτω Τιθορέας ως αγροτικός Ιατρός, ειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική Χειρουργική Ενηλίκων και Παίδων, με πολυετή θητεία σε νοσοκομεία όπως το Νοσοκομείο Παίδων “Π. & Αγλαΐα Κυριακού”, το Νοσοκομείο Κοργιαλένειο – Μπενάκειο “Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός” και τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Royal & Broadgreen του Liverpool στη Μεγάλη Βρετανία, υπό τον καθηγητή Simon P. Frostick.
Το 2012 έλαβε μέσω γραπτών εξετάσεων την υποτροφία της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής & Τραυματολογίας (ΕΕΧΟΤ) για περαιτέρω εξειδίκευση στη Μεγάλη Βρετανία.

Αντικείμενο της εξειδίκευσης του είναι η τραυματολογία, οι αθλητικές κακώσεις και η επανορθωτική χειρουργική των αρθρώσεων, με έμφαση στις αρθροσκοπήσεις ώμου και γόνατος και στις ολικές αρθροπλαστικές ισχίου και γόνατος με σύγχρονες εξελιγμένες τεχνικές (ALMIS, Navigator).

Από το 2014 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο ενώ έχει αναπτυχθεί συνεργασία με την ιδιωτική κλινική του Ομίλου Ιατρικού Κέντρου στο Ψυχικό και το Παλαιό Φάληρο, οι υποδομές των οποίων αποτελούν εχέγγυο για την διεκπεραίωση απλών αλλά και των πλέον σύνθετων χειρουργικών επεμβάσεων.

Συμμετέχει ενεργά κάθε έτος σε μεγάλα συνέδρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια της Ελλάδος και του εξωτερικού είτε ως ομιλητής είτε για την ενημέρωση και εκπαίδευση του στις πιο σύγχρονες εξελίξεις της ειδικότητας.